Wil je onze producten bestellen? Bezoek onze Minishop!

Bezoek ons minishopje ›

Pretty & Pure tijd voor mij

Pretty & Pure tijd voor mij

Eerste editie Pretty & Pure op vrijdag 7 april om 10.30 uur

Op vrijdag 7 april vindt de eerste editie van Pretty & Pure plaats. Pretty & Pure is een kleinschalig evenement voor vrouwen. Alles staat in het teken van uiterlijke én innerlijke verzorging. Bezoekers krijgen inspiratie, deskundige adviezen en tips waarmee ze hun natuurlijke schoonheid naar boven kunnen halen. Het event vindt plaats in Hoeve Willem drie, aanvang 10.30.

Op Pretty & Pure kun je niet alleen veel zien, maar ook veel doen. Lezing door Annie over dertig jaar schoonheidsspecialiste en wat heeft de toekomst voor uw huid in petto?!  Persoonlijk advies en tips voor huidverzorging, make-up, de nieuwe voorjaarsmode, Beauty,Bags en More, brocante spulletjes en proeverijen!

De opbrengst wordt gedeeltelijk geschonken aan Roparun
Met pinksteren op 4-5-6 juni a.s ga ik de Roparun ondersteunen met handjes in de catering.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Je bestelt kaarten door een e mail met het gewenst aantal kaarten met je naam te sturen naar:
info@annievandenboomen.nl of bel met 06 10887729. Je entreekaarten liggen gereserveerd bij aanvang, worden opgestuurd of kunnen worden opgehaald. De entree is € 10,00 en inclusief koffie/thee en een heerlijke verrassende lunch.

Meer informatie via www.facebook.com/prettyenpure

Ik verwelkom u graag.

Annie