Wil je onze producten bestellen? Bezoek onze Minishop!

Bezoek ons minishopje ›

Pretty & Pure 2019

Pretty & Pure 2019


tweede editie Pretty & Pure op vrijdag 17 mei om 10.30 uur

Pretty & Pure is een kleinschalig evenement voor vrouwen. Alles staat in het teken van uiterlijke én innerlijke verzorging, creativiteit en ontspanning. Bezoekers krijgen informatie, inspiratie, deskundige adviezen en tips.  Het event vindt plaats bij de Peelvenhoeve in Liessel  aanvang 10.30.

Op Pretty & Pure kun je niet alleen veel zien, maar ook veel doen. Er is aandacht voor uiterlijke verzorging, de innerlijke mens, je kunt deelnemen aan kleine workshops, luisteren naar lezingen van vrouwen met soms wel een heel bijzonder verhaal.

Wil je buiten actief bezig zijn dan is boerengolf misschien iets voor jou of speel je liever met je vriendinnen samen jenga. Er is van alles mogelijk en dat alles in een natuurlijke omgeving waar je ook heerlijk kunt genieten van de rust of paarden in de wei.

Het programma wordt medio april bekend gemaakt, het belooft weer een mooie interessante dag te worden.

Volg het programma in de loop naar 17 mei op de website, nieuwsbrief,  facebook en instagram.

Je bestelt kaarten door een e mail met het gewenst aantal kaarten met je naam te sturen naar:
info@annievandenboomen.nl of bel met 06 10887729. Je ontvangt dan een betaalverzoek en je naam staat op de gastenlijst.

De entree is € 17,50 incl de hele dag koffie/thee met lekkers erbij, een heerlijk uitgebreide lunch en een goodie bag.

Meer informatie via www.annievandenboomen.nl

Ik verwelkom u graag.

Annie