Image skincare:

Een gezonde stralende huid dat is de vaak gehoorde wens van de cliënt.  Met mijn kennis en ervaring ben ik altijd op zoek naar het allerbeste voor je huid. Dat samen stelt mij nog beter in staat om je  huid zo goed mogelijk te behandelen.

Ik heb gekozen voor Image Skincare omdat de filosofie van het bedrijf mij aanspreekt,  de behandelingen breed inzetbaar en effectief.

Acne, acne 30+, rosacea, anti aging, met Image Skincare Mix& Match ondersteun je de behandelingen thuis met je skincare routine.

Je huidconditie en -balans verbeteren, het bereiken van een gezonde huid is samen werken aan een gezonde stralende huid.

 

IMAGE SKINCARE FILOSOFIE

Trots zijn op je huid

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Onze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

.

Benieuwd naar jouw natuurlijke schoonheid? Maak een afspraak.
Bel 077 466 36 13 of 0610887729