Bindweefselmassage

Cosmetische bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die wordt toegepast om de celvernieuwing van de huid te activeren. Hierdoor krijgt je huid een jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Hoe werkt bindweefselmassage?

Door de bindweefselcellen te prikkelen, gaat je lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren, worden collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die je gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Deze behandeling is uitermate geschikt bij anti-aging, littekenbehandeling, bestrijding van cellulitus (panniculose) en het in conditie houden van de huid na een cosmetische ingreep zoals een facelift.

Annie weet goed waar ze me bezig is. Ze geeft duidelijke uitleg over wat ze doet en waarom ze juist voor deze behandeling kiest.
Marleen
5/5
Vakvrouw, gezellig en gastvrij, wat wil je nog meer!
Hennie
4/5
Ik kom al enkele jaren bij Annie van den Boomen en ik ervaar de behandelingen keer op keer als heel erg prettig en ontspannen.
Dominique
5/5
Zoals altijd, kundig, betrokken in een aangename sfeer.
May
5/5
Altijd fijn om weer met een goed gevoel, een verrassend resultaat en een goed verzorgde huid huiswaarts te keren.
Thea
4/5
Ik kom al jaren bij Annie voor gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn een moment van ontspanning, maar ook een goed gesprek met Annie. Ik ben tevreden over de producten van Guinot welke ik gebruik. Elke behandeling is trouwens afwijkend; per keer bekijkt Annie wat op dat moment nodig is om je huid in optimale conditie te brengen. Een teken dat oprecht wordt gekeken naar jouw huid.
Suzan

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.