Couperose / steelwratjes

Aanpak steelwratjes

Een steelwratje (fibroom) is een klein aangroeisel op de huid. Het is een klein, zacht en goedaardig gezwel. Meestal zijn steelwratjes huidskleurig en enkele millimeters groot. De grootte kan echter variëren van zeer klein tot wel twee centimeter. Ze komen meestal voor in de hals, oksels, liezen en op de oogleden. Naarmate je ouder wordt, neemt soms het aantal en de grootte van de steelwratjes toe. Steelwratjes zijn geen echte wratten en ontstaan spontaan. Ze zijn niet besmettelijk. Behandeling van steelwratjes is mogelijk met het T-Away apparaat of door middel van Cryomega (bevriezing).

Aanpak couperose

Couperose houdt in dat er kleine bloedvaatjes dicht onder de huid zichtbaar zijn, waardoor er een rode of blauwige vlek verschijnt. De oorzaak van couperose is dat de bloedvaatjes chronisch (dus niet tijdelijk) zijn verwijd. Couperose komt het meest voor in het gezicht en op de benen. Het is een vaak voorkomende, maar onschuldige aandoening. Als je familieleden couperose hebben, is de kans groter dat jij ook couperose krijgt. Om te checken of je couperose hebt: druk eens een glas tegen je huid. Als de roodheid verdwijnt, dan zijn er bloedvaatjes aanwezig. In dat geval is een couperose behandeling mogelijk met het T-Away apparaat.

 

Annie weet goed waar ze me bezig is. Ze geeft duidelijke uitleg over wat ze doet en waarom ze juist voor deze behandeling kiest.
Marleen
5/5
Vakvrouw, gezellig en gastvrij, wat wil je nog meer!
Hennie
4/5
Ik kom al enkele jaren bij Annie van den Boomen en ik ervaar de behandelingen keer op keer als heel erg prettig en ontspannen.
Dominique
5/5
Zoals altijd, kundig, betrokken in een aangename sfeer.
May
5/5
Altijd fijn om weer met een goed gevoel, een verrassend resultaat en een goed verzorgde huid huiswaarts te keren.
Thea
4/5
Ik kom al jaren bij Annie voor gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn een moment van ontspanning, maar ook een goed gesprek met Annie. Ik ben tevreden over de producten van Guinot welke ik gebruik. Elke behandeling is trouwens afwijkend; per keer bekijkt Annie wat op dat moment nodig is om je huid in optimale conditie te brengen. Een teken dat oprecht wordt gekeken naar jouw huid.
Suzan

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.