Electrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen en afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden en haargroei bekijk ik samen met jou welke methode het meest geschikt voor je is.

Hou er rekening mee dat elektrisch ontharen niet pijnloos is. Wel kan de stroomsterkte aangepast worden, zodat de behandeling voor iedere cliënt goed te ondergaan is. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms jaren. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de omvang van het te behandelen gebied.

Annie weet goed waar ze me bezig is. Ze geeft duidelijke uitleg over wat ze doet en waarom ze juist voor deze behandeling kiest.
Marleen
5/5
Vakvrouw, gezellig en gastvrij, wat wil je nog meer!
Hennie
4/5
Ik kom al enkele jaren bij Annie van den Boomen en ik ervaar de behandelingen keer op keer als heel erg prettig en ontspannen.
Dominique
5/5
Zoals altijd, kundig, betrokken in een aangename sfeer.
May
5/5
Altijd fijn om weer met een goed gevoel, een verrassend resultaat en een goed verzorgde huid huiswaarts te keren.
Thea
4/5
Ik kom al jaren bij Annie voor gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn een moment van ontspanning, maar ook een goed gesprek met Annie. Ik ben tevreden over de producten van Guinot welke ik gebruik. Elke behandeling is trouwens afwijkend; per keer bekijkt Annie wat op dat moment nodig is om je huid in optimale conditie te brengen. Een teken dat oprecht wordt gekeken naar jouw huid.
Suzan

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.