Image Skincare

Image Skincare filosofie: Trots op je huid

Een gezonde stralende huid dat is de vaak gehoorde wens van de cliënt.  Met mijn kennis en ervaring ben ik altijd op zoek naar het allerbeste voor je huid. Dat samen stelt mij nog beter in staat om je  huid zo goed mogelijk te behandelen.

Ik heb gekozen voor Image Skincare omdat de filosofie van het bedrijf mij aanspreekt,  de behandelingen breed inzetbaar zijn en effectief.

Acne, acne 30+, rosacea, anti aging, met Image Skincare Mix& Match ondersteun je de behandelingen thuis met je skincare routine.

Je huidconditie en -balans verbeteren, het bereiken van een gezonde huid is samen werken aan een gezonde stralende huid.

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Onze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

Om een huidprobleem effectief aan te pakken en snel huidverbetering te bewerkstelligen? Dit bereik je met een intensieve peeling. Tijdens een peeling wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd waardoor oneffenheden, fijne rimpels en lijntjes, acné of littekens minder zichtbaar worden. Door het hoge percentage van werkzame stoffen worden ook de diepere huidlagen bereikt, waardoor er een versnelde werking optreedt.

In deze facial wordt je huid verrijkt met effectieve ingrediënten. Reinigen, zuiveren, voedend en ontspannend. Afhankelijk van je huid worden ingrediënten ingezet

 
In deze facial wordt je huid verrijkt met effectieve ingrediënten. Reinigen, zuiveren, voedend en met een intensieve bindweefselmassage/ cupping. Afhankelijk van je huid worden ingrediënten ingezet. 
Annie weet goed waar ze me bezig is. Ze geeft duidelijke uitleg over wat ze doet en waarom ze juist voor deze behandeling kiest.
Marleen
5/5
Vakvrouw, gezellig en gastvrij, wat wil je nog meer!
Hennie
4/5
Ik kom al enkele jaren bij Annie van den Boomen en ik ervaar de behandelingen keer op keer als heel erg prettig en ontspannen.
Dominique
5/5
Zoals altijd, kundig, betrokken in een aangename sfeer.
May
5/5
Altijd fijn om weer met een goed gevoel, een verrassend resultaat en een goed verzorgde huid huiswaarts te keren.
Thea
4/5
Ik kom al jaren bij Annie voor gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn een moment van ontspanning, maar ook een goed gesprek met Annie. Ik ben tevreden over de producten van Guinot welke ik gebruik. Elke behandeling is trouwens afwijkend; per keer bekijkt Annie wat op dat moment nodig is om je huid in optimale conditie te brengen. Een teken dat oprecht wordt gekeken naar jouw huid.
Suzan

Eerst een kennismaking plannen? Dat kan!

Tijdens een 75 minuten durende kennismaking gaan we uitzoeken waar jouw huid mee geholpen is. We starten met een skin check, vertalen jouw wensen naar de praktijk en laten je kennismaken met allerlei technieken. Je gaat naar buiten met een sckinexperience en een behandelplan op zak.