Dermapen |Micro needling

Waarom een dermapen behandeling?

Een gezonde en vitale huid ziet er mooi en glanzend uit. Dat komt omdat er een goede barrièrefunctie is, deze wordt gevormd door de bovenste lagen van je huid. De lagen blijven mooi aan elkaar gehecht zitten middels de vetten in de huidlagen.
Langzaam verschuiven de lagen en dat zorgt ervoor dat de oude cellen vervangen worden door nieuwe cellen. ( denk aan rangschikking van dakpannen op je huis)

Maar er zijn allerlei factoren die ervoor kunnen zorgen dat dit proces niet meer natuurlijk en gelijkmatig verloopt.
Denk aan: het verouderen van de huid, UV-schade is teveel zon, acne littekens en littekens in het algemeen, medicijnen, ziekte en vermindering weerstand.

Met de dermapen worden kleine openingen in je huid gemaakt. Deze piepkleine gaatjes brengen een herstelproces op gang, hierbij komen groeifactoren vrij. Verspreiding van fibroblasten en vorming nieuw collageen. Je collageen dat zorgt voor stevigheid van je huid. Je celdeling krijgt een boost, de oude cellen schilferen af en zorgen ervoor dat er versneld nieuwe cellen worden aangemaakt.

Resultaat van een dermapen behandeling

je hoornlaag wordt weer zoals deze behoort te zijn, je krijgt verbetering, verdikking en versteviging van je huid. Je huid wordt gezonder en weerbaarder, vermindering van rimpels en poriën minder zichtbaar. Vermindering van diffuse roodheid (vage), vervagen van pigmentvlekken en verbeterde doorbloeding.
Daarom een mooie natuurlijke behandeling om je huid te verjongen, minder rimpels en lijntjes, minder grove poriën. Voor algehele huidverbetering, verminderen acne littekens, littekens in algemeen, zonschade en pigmentvlekken.

 

Annie weet goed waar ze me bezig is. Ze geeft duidelijke uitleg over wat ze doet en waarom ze juist voor deze behandeling kiest.
Marleen
5/5
Vakvrouw, gezellig en gastvrij, wat wil je nog meer!
Hennie
4/5
Ik kom al enkele jaren bij Annie van den Boomen en ik ervaar de behandelingen keer op keer als heel erg prettig en ontspannen.
Dominique
5/5
Zoals altijd, kundig, betrokken in een aangename sfeer.
May
5/5
Altijd fijn om weer met een goed gevoel, een verrassend resultaat en een goed verzorgde huid huiswaarts te keren.
Thea
4/5
Ik kom al jaren bij Annie voor gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn een moment van ontspanning, maar ook een goed gesprek met Annie. Ik ben tevreden over de producten van Guinot welke ik gebruik. Elke behandeling is trouwens afwijkend; per keer bekijkt Annie wat op dat moment nodig is om je huid in optimale conditie te brengen. Een teken dat oprecht wordt gekeken naar jouw huid.
Suzan

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.