Microdermabrasie

Direct een gezonde glans en een mooiere structuur van de huid

Microdermabrasie is een behandeling die je huid direct een gezonde glans en een mooiere structuur geeft. Het is effectief bij ieder huidtype, ongeacht je leeftijd. De techniek is pijnloos, veilig en geeft direct resultaat. Je huid wordt geprikkeld en het zelfherstellend vermogen van de huid treedt in werking om nieuwe jonge cellen aan te maken.

Direct resultaat

Kies je voor een eenmalige behandeling of ga je voor een kuurverband om je huid een flinke boost te geven? Heb je last van storende rimpeltjes of lijntjes, een rokershuid, verstopte poriën, een ruwe, droge of schilferige huid, acne littekens, een verouderde, vermoeide of een doffe huid? Dan biedt microdermabrasie uitkomst. Voor meer informatie over microdermabrasie: bekijk het filmpje.

Video afspelen
Annie weet goed waar ze me bezig is. Ze geeft duidelijke uitleg over wat ze doet en waarom ze juist voor deze behandeling kiest.
Marleen
5/5
Vakvrouw, gezellig en gastvrij, wat wil je nog meer!
Hennie
4/5
Ik kom al enkele jaren bij Annie van den Boomen en ik ervaar de behandelingen keer op keer als heel erg prettig en ontspannen.
Dominique
5/5
Zoals altijd, kundig, betrokken in een aangename sfeer.
May
5/5
Altijd fijn om weer met een goed gevoel, een verrassend resultaat en een goed verzorgde huid huiswaarts te keren.
Thea
4/5
Ik kom al jaren bij Annie voor gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn een moment van ontspanning, maar ook een goed gesprek met Annie. Ik ben tevreden over de producten van Guinot welke ik gebruik. Elke behandeling is trouwens afwijkend; per keer bekijkt Annie wat op dat moment nodig is om je huid in optimale conditie te brengen. Een teken dat oprecht wordt gekeken naar jouw huid.
Suzan

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.