Pascaud

Pascaud, voor langdurig resultaat

Pascaud vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. De behandelingen zorgen voor een liftend, verstevigend effect en creëren meer volume in het gelaat.

Huidverjongende behandelingen: gericht op huidvernieuwing

Verfijnen poriestructuur: verminderen van rimpels en lijntjes

Frisse egale teint: verminderen vale teint en pigmentvlekken

Soepele veerkrachtige huid: diepe hydratatie  en betere opname van werkstoffen

Tegen onzuiverheden en schilfering: verdunnen van de huid, voeden en verwijderen onzuiverheden.

Voor elke behandeling kijken we naar je huid, je beautywens en wat heeft je huid nodig voor het beste resultaat. Op een natuurlijke manier je huid verbeteren met diepe hydratatie, verfijnen poriestructuur en  meer volume. Verminderen van lijntjes, roodheid, pigmentvlekken, en droge huid

Tijdens behandelingen werken we met een scala aan mogelijkheden voor reinigen, herstellen, vitaliseren, kalmeren optimaliseren van de huid. Ik maak gebruik van verschillende soorten technieken en apparatuur voor het beste resultaat. Je kunt kiezen voor een behandeling, een kuurverband van 3 of 6 behandelingen geeft op korte termijn het meeste resultaat en ervaar je wat Pascaud voor je huid kan betekenen. 

Fase 1 Intensieve reiniging

Fase 2 Retinol: ampul retinol die stimuleert de celwerking, collageensynthese, herstelt de UV beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

Fase 3 Enzymen: verdunnen hoornlaag, vermindert pigmentvlekken en verfijnen de poriestructuur.

Fase 4 Vitamnine C: stimuleert celactiviteit en productie collageen . Beschermt de huid tegen UV beschadiging, bestrijdt vrije radicalen.

Fase 5 Kaviaar: rijk aan proteïnen, vetten en mineralen. Kaviaar is een vochtbinder, vermindert lijntjes en geeft een soepel veerkrachtige huid.

 
 
Pascaud Vitale huid
Een intensieve reiniging, wenkbrauwen, dieptereiniging/ verwijderen onzuiverheden. Herstellen met of: cupping, bindweefselmassage,  L3 koud laser of masker. Dagcreme. 
 
 
Het Pascaud treatment, zie boven de fase van het treatment.
 
Daarna zetten we bindweefselmassage in. Met  bindweefselmassage worden de dieper gelegen huidlagen stevig gemasseerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verjongd en het bindweefsel in de huid verstevigd. Door de verbeterde doorbloeding, is de huid bovendien beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.

Een Pascaud treatment gecombineerd met AHA fruitzuur | bindweefselmassage. Deze vorm van huidverbetering is nagenoeg pijnloos, veilig en zorgt dat de cellen beter functioneren.

  • Voor beter cel functioneren
  • Stimuleert de microcirculatie
  • Versnelt de collageenproductie
  • Snelle reparatie van weefsels
  • Ontspannende behandeling

De Pascaud Wave is een apparaat met radiofrequentietechnologie en bijzonder geschikt om een slappe huid, rimpels, acne of littekens te behandelen. De energie van het apparaat wordt omgezet in een milde warmte in de huid en zet zo de noodzakelijke huidprocessen in werking. Bij voldoende warmteontwikkeling komen er speciale stoffen vrij – de zogenaamde Heat shock proteins.  

De radiofrequentie laat collageen en vezels samentrekken en dat geeft direct een liftend effect. Maximaal resultaat in kuurverband.

Tijdens deze behandeling ervaar je de werking van fruitzuren, bindweefselmassage en gebruik van de Pascaud Wave. Zie werking bij Pascaud Wave.

Een drietraps behandeling die het zelf herstellend vermogen van je huid aanspreekt.

Een natuurlijk alternatief voor inspuitingen

Het gebied rondom de rimpel wordt eerst behandelt met   BioSkinSmoothing. Daarna wordt de rimpel losgemaakt  van de onderste huidlaag met een fijn naaldje.

De huid reageert hierop met aanmaak van collageen, dus van binnenuit ontstaat een natuurlijke opvulling met de aanmaak van nieuw collageen. Het is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie.

Annie weet goed waar ze me bezig is. Ze geeft duidelijke uitleg over wat ze doet en waarom ze juist voor deze behandeling kiest.
Marleen
5/5
Vakvrouw, gezellig en gastvrij, wat wil je nog meer!
Hennie
4/5
Ik kom al enkele jaren bij Annie van den Boomen en ik ervaar de behandelingen keer op keer als heel erg prettig en ontspannen.
Dominique
5/5
Zoals altijd, kundig, betrokken in een aangename sfeer.
May
5/5
Altijd fijn om weer met een goed gevoel, een verrassend resultaat en een goed verzorgde huid huiswaarts te keren.
Thea
4/5
Ik kom al jaren bij Annie voor gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn een moment van ontspanning, maar ook een goed gesprek met Annie. Ik ben tevreden over de producten van Guinot welke ik gebruik. Elke behandeling is trouwens afwijkend; per keer bekijkt Annie wat op dat moment nodig is om je huid in optimale conditie te brengen. Een teken dat oprecht wordt gekeken naar jouw huid.
Suzan

Eerst een kennismaking plannen? Dat kan!

Tijdens een 75 minuten durende kennismaking gaan we uitzoeken waar jouw huid mee geholpen is. We starten met een skin check, vertalen jouw wensen naar de praktijk en laten je kennismaken met allerlei technieken. Je gaat naar buiten met een sckinexperience en een behandelplan op zak.