Voorwaarden

Verhinderd of annulering van de afspraak

Je kunt je afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verzetten of annuleren. Bij annuleren van de afspraak minder dan 24 uur van tevoren, ben ik Annie van den Boomen genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Klachten of ontevreden?

Ik, Annie van den Boomen doe er alles aan om de beste kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. Ik, verzoek je dit te melden, dan kijken we samen naar een oplossing.

Tevreden vertel het anderen, niet tevreden over een dienst of product vertel het mij.:)

Garantie

Bij de eerste kennismakingsbehandeling worden je wensen en huidconditie besproken. Afhankelijk daarvan worden behandelingen en productgebruik voor ondersteuning thuis geadviseerd. Naar gelang je wensen kunnen we verder bouwen aan je persoonlijke uitstraling. Om een gezonde en stralende huid te krijgen is het van belang om deze goed te behandelen en te onderhouden. Hierin speel je zelf een belangrijke rol.

Instemmingsformulier

Voor bepaalde behandelingen die ik, Annie van den Boomen uitvoer, vraag ik je een instemmingsformulier in te vullen. Dit om risico’s te beperken die van invloed kunnen zijn op de behandeling welke veroorzaakt worden door gebruik van medicijnen of allergieën.