Over beautyoplossingen

Als huidspecialist werk ik dagelijks aan resultaatgericht werken aan zicht- en voelbare huidverbetering. Omdat ik net een stapje verder ga dan de gewone schoonheidssalon merk je direct het verschil.

Ik luister en stem je behandelingen en adviezen af op jouw persoonlijke beautywens. Breng in kaart wat je ervoor kunt doen of juist moet laten.

Mijn ervaringen, (bij)scholingen en gezond verstand liggen aan de basis van mijn visie, ik deel deze graag om jouw eigenheid en maximale meerwaarde voor jezelf te creëren Ik maak gebruik van mijn handen, innovatieve ingrediënten en apparatuur voor het beste resultaat.

Op allerlei manieren en door allerlei factoren wordt je huid beïnvloed. Dat is hinderlijk, lastig en kan invloed hebben op je dagelijks functioneren. Ik werk dagelijks in de praktijk en hoor van tevreden cliënten hoe fijn het is om oa minder acne, minder droge huid of minder roodheid te hebben.  De combinatie van behandelingen in de praktijk, je skincare routine thuis  en adviezen samen zorgt voor mooie resultaten. Benieuwd?

Wil jij graag weten wat ik voor je huid kan betekenen:
Voor meer informatie bel: 06 10887729
Wil je op de hoogte blijven, schrijf je in voor de nieuwsbrief
Maak direct een afspraak
Bel 077 466 36 13 of 0610887729

.