Pupa

Pupa Milano Beauty made in Italy

PUPA is een trendy Italiaanse make-upmerk waarmee ik ruim 20 jaar in de praktijk werk.  PUPA Milano staat voor fashion, innovatie, trends en kleur. Iedereen realiseert hiermee een perfecte make-uplook. Het merk biedt een groot assortiment aan met diverse innovatieve en kleurrijke producten die voor iedereen geschikt zijn. De Pupa Milano make up producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, ontwikkeld volgens de laatste trends. De innovatieve texturen en intense pigmenten garanderen een kleurvast en longlasting resultaat. Of je nu dol bent op glamour en glow of liever voor een natuurlijke look gaat, PUPA Milano geeft je de vrijheid te bepalen wie je wilt zijn: ‘I AM WHAT I AM’.

Natural look, colorful eyes of glamour & glow?

Annie weet goed waar ze me bezig is. Ze geeft duidelijke uitleg over wat ze doet en waarom ze juist voor deze behandeling kiest.
Marleen
5/5
Vakvrouw, gezellig en gastvrij, wat wil je nog meer!
Hennie
4/5
Ik kom al enkele jaren bij Annie van den Boomen en ik ervaar de behandelingen keer op keer als heel erg prettig en ontspannen.
Dominique
5/5
Zoals altijd, kundig, betrokken in een aangename sfeer.
May
5/5
Altijd fijn om weer met een goed gevoel, een verrassend resultaat en een goed verzorgde huid huiswaarts te keren.
Thea
4/5
Ik kom al jaren bij Annie voor gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn een moment van ontspanning, maar ook een goed gesprek met Annie. Ik ben tevreden over de producten van Guinot welke ik gebruik. Elke behandeling is trouwens afwijkend; per keer bekijkt Annie wat op dat moment nodig is om je huid in optimale conditie te brengen. Een teken dat oprecht wordt gekeken naar jouw huid.
Suzan

Eerst een kennismaking plannen? Dat kan!

Tijdens een 75 minuten durende kennismaking gaan we uitzoeken waar jouw huid mee geholpen is. We starten met een skin check, vertalen jouw wensen naar de praktijk en laten je kennismaken met allerlei technieken. Je gaat naar buiten met een sckinexperience en een behandelplan op zak.