Klantervaringen

Mijn ervaring is dat Annie professioneel en gepassioneerd werkt. Ik voel me op mijn gemak,en het is ontspannend en bovendien gezellig. Annie volgt bijscholingen, weet waar ze over praat en mee bezig is. Kortom elke keer weer een feest om naar toe te gaan. Carla (Deurne)
Annie neemt ruim de tijd voor een behandeling en legt alles duidelijk uit dus absoluut geen (vervelende) verrassingen. Ze gaat, ongeacht de investeringen, voor het allerbeste resultaat!!!! Als laatste (maar zeker niet de geringste) wil ik nog graag even kwijt dat Annie, behalve een echte vakvrouw ook een geweldig mooi mens is. Dank je wel Annie en tot gauw weer! - Miranda
Altijd een rustmoment, kwaliteit staat nummer een! Een goed zicht op de huidconditie en passende adviezen, bovendien een heerlijk verwenmoment. Walda (Neerkant)
Annie is een huidspecialiste die op een persoonlijke en professionele wijze met haar klanten omgaat. Ik heb geen persoonlijke voorkeur voor een soort behandeling en laat het dan ook helemaal aan haar over welke zij op dat moment adviseert. Hier voel ik me goed bij. Maar het zijn ook de kleine extra s die ertoe doen: verzorgen van handen en voeten.
Maar ik kijk het meest uit naar de heerlijke massage, hier neemt ze echt de tijd voor. Gouden handen heeft ze! - Riet (Asten)
Benieuwd naar jouw natuurlijke schoonheid? Maak een afspraak.
Bel 077 466 36 13 of 0610887729