Annie heeft verstand van zaken en gaat op persoonlijke wijze met haar klanten om. Ze neemt de tijd voor een behandeling en voor goed advies. Sinds dat ik bij Annie kom, ziet mijn huid er een stuk beter uit en weet ik ook beter hoe mijn huid goed te verzorgen.
Inge Helenaveen
Weer een heerlijke behandeling van Annie gehad. Een uur ontspanning en gezelligheid met daarbij een echte verbetering voor mijn huid. Ben inmiddels ook groot fan van de fijne Image Skincare producten.
Jolanda Neerkant
Ik kom al enkele jaren bij Annie en ik ervaar de behandelingen keer op keer als heel erg prettig en ontspannen.
Dominique Deurne
Me-time en even tot rust komen tijdens een goed gesprek. Succes gegarandeerd! Mijn huid heeft een heerlijke boost gekregen. Bedankt voor de fijne behandeling Annie!
Linda Asten
Ik kom al jaren bij Annie voor gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn een moment van ontspanning. Ik ben tevreden over de producten van Guinot welke ik gebruik. Elke behandeling is anders; per keer bekijkt Annie wat mijn huid op dat moment nodig heeft om mijn huid in optimale conditie te brengen. Een teken dat er
oprecht wordt gekeken naar jouw huid.
Suzan Neerkant
Ik kom al ruim 17 jaar bij Annie en iedere keer verheug ik me op haar behandelingen, fijne gesprekken en gezelligheid!!! 😊
Maaike Asten
Altijd fijn om weer met een goed gevoel, een verrassend resultaat en een gezonde en verzorgde huid huiswaarts te keren. Bedankt Annie .
Thea Meijel
Benieuwd naar jouw natuurlijke schoonheid? Maak een afspraak.
Bel 077 466 36 13 of 0610887729