Wil je onze producten bestellen? Bezoek onze Minishop!

Bezoek ons minishopje ›

Over Annie:

Ik vind het fijn om te zien als iemand letterlijk goed in zijn vel zit. Als gedreven huidspecialiste werk ik dagelijks aan individuele schoonheid en een stralende huid. Ik begeleid je graag naar het verminderen van huidproblemen en ook verjonging van je huid kun je met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

Ik ben een gekwalificeerd specialist in zicht- en voelbare huidverbetering en mijn instituut  is aangesloten bij de ANBOS. Continu kijk ik uit naar nieuwe mogelijkheden en technieken waarmee ik het beste uit jouw huid naar boven kan halen.

 

Een frisse uitstraling resulteert in een goed gevoel en dat geeft een mens meer zelfvertrouwen. Ik kan niet wachten om jou in mij behandelstoel te laten plaatsnemen en je natuurlijke schoonheid naar boven te halen. Want dat goede gevoel gun ik iedereen.

Voel je welkom

Annie

Beleving en klanttevredenheid zijn voor mij vanzelfsprekend. Heb je vragen?
Bel 077 466 36 13 of 0610887729
Annie is een huidspecialiste die op een persoonlijke en professionele wijze met haar klanten omgaat. Ik heb geen persoonlijke voorkeur voor een soort behandeling en laat het dan ook helemaal aan haar over welke zij op dat moment adviseert. Hier voel ik me goed bij. Maar het zijn ook de kleine extra s die ertoe doen: verzorgen van handen en voeten. Maar ik kijk het meest uit naar de heerlijke massage, hier neemt ze echt de tijd voor. Gouden handen heeft ze!
Riet Driessen Asten