Over Annie:

Ik vind het fijn om te zien als iemand letterlijk goed in zijn vel zit. Als gedreven huidspecialiste werk ik dagelijks aan individuele schoonheid en een stralende huid. Ik begeleid je graag naar het verminderen van huidproblemen en ook verjonging van je huid kun je met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

Ik ben gekwalificeerd specialist in zicht- en voelbare huidverbetering en mijn instituut  is aangesloten bij de ANBOS en de WKKGZ. Continu kijk ik naar nieuwe mogelijkheden en technieken waarmee ik het beste uit jouw huid naar boven kan halen.

Een frisse uitstraling resulteert in een goed gevoel en dat geeft een mens meer zelfvertrouwen. Het is samenwerken aan je wensen om het beste aan je huid te geven die jou beschermt tegen heel veel invloeden.

Sta jij daar weleens bij stil?

Voel je welkom

Annie

Heel herkenbaar!

Een foto uit het verleden en daar zie je  de talenten die je in je hebt terug!

Vanuit de zorg (ziekenverzorgende, nu verzorgende IG) heb ik de overstap gemaakt naar schoonheidsspecialiste. Diploma Stivas A+B later voortgezette opleiding voor shs (1989)en in 1997 opleiding voor pedicure. Daarnaast heb ik in 2003 de opleiding voor doktersassistente afgerond. Ik blijf leren en ontwikkelen op mijn vakgebied , ook daarnaast.  Het blijft interessant en ik heb er plezier in. Ik deel graag mijn kennis en draag deze ook over aan de stagiaires. Baas over je stage was mijn speerpunt tijdens de nominatie voor de Beauty Award in 2011. Daar kijk ik met plezier op terug.

Beleving en klanttevredenheid zijn voor mij vanzelfsprekend. Heb je vragen?
Bel 077 466 36 13 of 0610887729
Annie is een huidspecialiste die op een persoonlijke en professionele wijze met haar klanten omgaat. Ik heb geen persoonlijke voorkeur voor een soort behandeling en laat het dan ook helemaal aan haar over welke zij op dat moment adviseert. Hier voel ik me goed bij. Maar het zijn ook de kleine extra s die ertoe doen: verzorgen van handen en voeten. Maar ik kijk het meest uit naar de heerlijke massage, hier neemt ze echt de tijd voor. Gouden handen heeft ze!
Riet Driessen Asten