Specialisaties

Mijn vakgebied kent specifieke behandelingen die zich richten op huidproblematieken. De specialisaties acne en elektrisch ontharen vragen extra aandacht en kennis in de uitvoering van de behandeling en daar heb ik de benodigde vakdiploma’s voor behaald.       Dankzij de registratie bij de Huidprofessional en mijn inschrijving in het skinregister worden de behandelingen in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering. Check hiervoor de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.

Acne Specialist

Jeugdpuistjes

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes en wordt veroorzaakt door een ontsteking in de talgklierfollikel. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit wanneer de huid onder invloed van hormonen verandert. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een vervelende huidaandoening die psychische problemen kan geven. Meestal  verdwijnt de acne weer naarmate de puberteit voorbij gaat. Werd acne vroeger gezien als een jeugdprobleem, zien we nu acne op latere leeftijd wereldwijd toenemen. Er zijn geen algemene directe oplossingen voorhanden, blijft zoeken naar wat triggert de huid om zich zo te gedragen?

lees meer

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen. Het stimuleert de doorbloeding, vermindert blokkades en verstevigt de huid.

Lees meer

Micro needling

Microneedling is een intensieve huidbehandeling, waarbij er kleine  ‘beschadigingen’ in de huid worden gemaakt,  doel is  om de collageenproductie te stimuleren. Microneedling is een huidverbeterende behandeling die voor veel indicaties kan worden ingezet.

Lees meer

Electrisch ontharen

Mijn vakgebied kent specifieke behandelingen die zich richten op huidproblematieken. De specialisaties acne en elektrisch ontharen vragen extra aandacht.

Lees meer

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een peeling met  fijne kristallen die de dode huidcellen afschuren. Deze behandeling stimuleert de cel-vernieuwing en verbetert de bloedcirculatie.

Heb je last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes?  Deze behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden en geeft direct resultaat.

Lees meer

Couperose / steelwratjes

T-away is er voor het verwijderen van bloedblaasjes, rode adertjes, spinnetjes  en steelwratjes.

 

Lees meer

Eerst een kennismaking plannen? Dat kan!

Tijdens een 75 minuten durende kennismaking gaan we uitzoeken waar jouw huid mee geholpen is. We starten met een skin check, vertalen jouw wensen naar de praktijk en laten je kennismaken met allerlei technieken. Je gaat naar buiten met een sckinexperience en een behandelplan op zak.