Guinot

Guinot, een sterk merk!

Al ruim 24 jaar werk ik met Guinot. De behandelingen en producten van dit merk zijn vriendelijk en geschikt om de huid in no-time een oppepper te geven. Guinot richt zich met name op het vernieuwen en ontwikkelen van de huid, op constante kwaliteit, de producten bevatten geen parabenen en worden niet getest op dieren. Guinot is een voorloper op het gebied van anti-aging en gebruikt steeds efficiëntere werkzame bestanddelen met zichtbare effecten op de jeugdigheid van de huid.

Reinigen, dieptepeeling, uitreinigen en dan een heerlijk ontspannende massage van gelaat, schouders en nek. Afsluitend dagcrème en als gewenst make-up.

Hydradermie

De sterbehandeling van Guinot: Hydradermie stimuleert de celvernieuwing en verbetert de conditie van je huid. Een intensieve reiniging| dieptereiniging gevolgd door dubbele ionisatie. Deze zorgt voor intensieve hydratatie. Vervolgens met hoog-frequentie de zuurstoftoevoer en micro circulatie van je huid te verbeteren. Samen met een intensieve massage geeft het een stralende teint en aangenaam ontspannen gevoel.

Guinot Age | Lift Summum: een intensieve behandeling met werkstoffen die de huid een boost geven. Dieptereiniging, anti-aging massage en masker met Pro Collageen. Meer volume, stevigheid en een aangenaam huidgevoel.

Uitgebreide basis reiniging| dieptereiniging | herstel en voeden met aandacht voor het verbeteren van je huidconditie. incl wenkbrauwen epileren/harsen/verven.

De behandeling voor de man van nu. Een intensieve reiniging, zuiveren, hydradermie (verbeteren vochtgehalte) Hoog frequente massage met masker maken de behandeling compleet. 

Annie weet goed waar ze me bezig is. Ze geeft duidelijke uitleg over wat ze doet en waarom ze juist voor deze behandeling kiest.
Marleen
5/5
Vakvrouw, gezellig en gastvrij, wat wil je nog meer!
Hennie
4/5
Ik kom al enkele jaren bij Annie van den Boomen en ik ervaar de behandelingen keer op keer als heel erg prettig en ontspannen.
Dominique
5/5
Zoals altijd, kundig, betrokken in een aangename sfeer.
May
5/5
Altijd fijn om weer met een goed gevoel, een verrassend resultaat en een goed verzorgde huid huiswaarts te keren.
Thea
4/5
Ik kom al jaren bij Annie voor gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn een moment van ontspanning, maar ook een goed gesprek met Annie. Ik ben tevreden over de producten van Guinot welke ik gebruik. Elke behandeling is trouwens afwijkend; per keer bekijkt Annie wat op dat moment nodig is om je huid in optimale conditie te brengen. Een teken dat oprecht wordt gekeken naar jouw huid.
Suzan

Eerst een kennismaking plannen? Dat kan!

Tijdens een 75 minuten durende kennismaking gaan we uitzoeken waar jouw huid mee geholpen is. We starten met een skin check, vertalen jouw wensen naar de praktijk en laten je kennismaken met allerlei technieken. Je gaat naar buiten met een sckinexperience en een behandelplan op zak.