LogoGuinot-hover
Al ruim 24 jaar werk ik met Guinot. De behandelingen en producten van dit merk zijn vriendelijk en geschikt om de huid in no-time een oppepper te geven. Guinot richt zich met name op het vernieuwen en ontwikkelen van de huid, op constante kwaliteit, en de producten bevatten geen parabenen en worden niet getest op dieren. Guinot is een voorloper op het gebied van anti-aging en gebruikt steeds efficiëntere werkzame bestanddelen met zichtbare effecten op de jeugdigheid van de huid.

 

Guinot, een sterk merk!

GUINOT HYDRADERMIE: het paradepaardje van Guinot: € 87,50

Hydradermie: De sterbehandeling van Guinot: Hydradermie stimuleert de celvernieuwing en verbetert de conditie van je huid. Het vochtgehalte verbetert en dat geeft een stralende teint en een aangenaam gevoel.

 

GUINOT gezichtsbehandeling met massage: € 81,50

Reinigen, dieptepeeling, uitreinigen en dan een heerlijk ontspannende massage van gelaat, schouders en nek. Afsluitend dagcrème en als gewenst make-up.

 

GUINOT Age Summum: € 97,50

Guinot Age Summum: een intensieve behandeling met werkstoffen die de huid een boost geven. Dieptereiniging, anti-aging massage en masker met Pro Collageen. Meer volume, stevigheid en een aangenaam huidgevoel.

 

GUINOT Lift Summum: € 97,50

Een exclusieve huidverzorgingsmethode die een algemene verstevigende werking biedt en onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en veroudering in het gezicht, de hals en het decolleté verzacht.

 

GUINOT gezichtsbehandeling: €65,-

Uitgebreide behandeling met reiniging, dieptereiniging, wenkbrauwen in model brengen, huidherstel met serum, masker en crème.

Benieuwd naar jouw natuurlijke schoonheid? Maak een afspraak.
Bel 077 466 36 13 of 0610887729