En door! Maar niet helemaal op dezelfde manier.

En door! Maar niet helemaal op dezelfde manier er is wel iets veranderd in de tijd van gedwongen rust en afstand.
Het bewustzijn van en het kijken naar de dingen die je ziet wanneer je er de tijd voor kunt nemen heeft ook veel gebracht.                                                                      Van alle inzichten en ervaringen nemen we het goede mee en van het slechte hebben we geleerd.
Ikzelf ben me er van bewust geworden hoeveel mijn vak, en dan vooral het contact met cliënten, me waard is.
Het leek zo vanzelfsprekend; de agenda en de stoel liepen vanzelf vol en zo kon ik alle dagen doen wat ik het liefste doe.                                                                      Doordat een beestje, zo klein dat we het met het blote oog niet kunnen zien hier een abrupt einde aan maakte werd het me                                                            nog duidelijker: wat hou ik van mijn mooie vak! Waar ik zo dicht bij mensen mag komen en waar vaak de mooiste gesprekken                                                                ontstaan en we van mens tot mens een moment werkelijk delen; dat is ware schoonheid!
Ik heb jullie gemist!

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.