Goed voor je huid en vitaliteit!

Aanvankelijk was ik best sceptisch, toch na een jaar later weet ik beter. Inmiddels heb ik zelf heb mogen ervaren waar Sckin voor staat en met mij ook tevreden cliënten die  Sckin gebruiken . Ik heb voor Sckin gekozen omdat het helpt voor een mooiere huid van binnenuit. Een huid gaat meer stralen als ook de binnenkant gevoed wordt met de juiste vitamines, mineralen ed.

ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica om je huid en immuunsysteem te ondersteunen.  Onlangs heb ik Vitamine D en Vitamine B12 toegevoegd aan het assortiment. Zeker omdat dit twee vitamines zijn die niet mogen ontbreken en ik leg je graag uit wat ze kunnen toevoegen aan jouw gezondheid. Een checklist geeft inzicht in symptomen.

Denk jij nu daar wil ik graag meer van weten. Kijk ook eens op de website van:https://www.sckinnutrition.com/voedingtips  de website geeft een stukje informatie over Caroline en ook voedingstips. Wil je meer informatie: bel of app Annie 06 10887729

 

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.