op “stil” gezet en op afstand!

Het was niet geheel onverwacht, toch wordt je letterlijk op “stil” gezet. Gezondheid gaat voor alles, ze willen het virus onder controle krijgen. Echter ik krijg de indruk dat ze de burger ook onder controle willen krijgen. Ik vrees dat de kinderen van nu niet meer de vrijheid leren kennen zoals ik ben opgegroeid. Misschien wel vrijheid maar dan onder voorwaarden. Polarisatie: conflicten op basis van tegenstellingen. denk aan zwart/ wit, wel vaccineren/niet vaccineren, wij volgen wel de regels, hun houden zich er niet aan.  Opzettelijk mensen opzetten tegen elkaar in deugers/niet deugers. en de media heeft daar zeker zijn invloed op. Als ik mijn oudere cliënten beluister geven ze aan: dit is  erger dan een oorlog! Ik hoop en wens dat wij samen de ander blijven respecteren op basis van de persoon wie ze zijn en dat ze anders zijn, dat mag!

Terug in de voorjaarsstand: advies op afstand, product verkoop gaat gewoon door.  Blijf goed voor jezelf, je huid en je naasten zorgen!

Je kunt me appen, bellen of mailen en dan maken we samen een afspraakmoment.

Annie

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.