Nieuwe route naar stralende huid!

Ja, dit is mijn nieuwste aanwinst en daar ben ik heel blij mee!
Met dit apparaat kan ik huidmetingen uitvoeren, analyseren en vergelijken.
Het geeft inzicht in de conditie van je huid, advies voor behandelingen, producten en veranderingen van verdachte plekje/vlekjes kan ik nog beter in beeld brengen en vastleggen voor de toekomst. Ik ben al vele jaren gewend om mijn oren, ogen en gezond verstand te gebruiken met de huisanalyse. En sterker nog, daar ga ik gewoon mee door.  Maar zie het als een assistente die ik kan raadplegen, mij bevestigd in mijn bevindingen. En zij heeft een goed en groot geheugen en dat maakt haar bijzonder! En ook belangrijk, met beeld erbij, mooi om te zien!
Dat zal mijn Iphone wel merken:), die was jaren goed voor mijn beeldmateriaal.  Tja tijden veranderen!  Ik leg je graag uit hoe ik samen met deze assistente je nog beter kan begeleiden naar een stralende huid. Ben jij ook zo benieuwd wat jouw huid laat zien, ik hoor het graag van je. Groet, Annie

 

 

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.