a

Voorwaarden

Verhinderd of annulering van de afspraak
Je kunt je afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verzetten of annuleren. Bij annuleren van de afspraak minder dan 24 uur van tevoren, is Annie van den Boomen genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Klachten of ontevreden?
Annie van den Boomen doet er alles aan om de beste kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. Annie van den Boomen verzoekt je dit te melden, dan kijkt ze samen met jou naar een oplossing.

 

Garantie
Bij de eerste kennismakingsbehandeling worden je wensen en huidconditie besproken. Afhankelijk daarvan worden behandelingen en productgebruik voor ondersteuning thuis geadviseerd. Naar gelang je wensen kunnen we verder bouwen aan je persoonlijke uitstraling. Om een gezonde en stralende huid te krijgen is het van belang om deze goed te behandelen en te onderhouden. Hierin speel je zelf een belangrijke rol.

Instemmingsformulier
Voor bepaalde behandelingen die Annie van den Boomen uitvoert, vraagt zij je een instemmingsformulier in te vullen. Dit om risico’s te beperken die van invloed kunnen zijn op de behandeling welke veroorzaakt worden door gebruik van medicijnen of allergieën.

Benieuwd naar jouw natuurlijke schoonheid? Maak een afspraak.
Bel 077 466 36 13 of 0610887729