Aanpak huidproblemen

Steelwratjes

Een steelwratje (fibroom) is een klein aangroeisel op de huid. Het is een klein, zacht en goedaardig gezwel. Meestal zijn steelwratjes huidskleurig en enkele millimeters groot. De grootte kan echter variëren van zeer klein tot wel twee centimeter. Ze komen meestal voor in de hals, oksels, liezen en op de oogleden. Naarmate je ouder wordt, neemt soms het aantal en de grootte van de steelwratjes toe. Steelwratjes zijn geen echte wratten en ontstaan spontaan. Ze zijn niet besmettelijk. Behandeling van steelwratjes is mogelijk met het T-Away apparaat of door middel van Cryomega (bevriezing).

Couperose

Couperose houdt in dat er kleine bloedvaatjes dicht onder de huid zichtbaar zijn, waardoor er een rode of blauwige vlek verschijnt. De oorzaak van couperose is dat de bloedvaatjes chronisch (dus niet tijdelijk) zijn verwijd. Couperose komt het meest voor in het gezicht en op de benen. Het is een vaak voorkomende, maar onschuldige aandoening. Als je familieleden couperose hebben, is de kans groter dat jij ook couperose krijgt. Om te checken of je couperose hebt: druk eens een glas tegen je huid. Als de roodheid verdwijnt, dan zijn er bloedvaatjes aanwezig. In dat geval is een couperose behandeling mogelijk met het T-Away apparaat.

Maak direct een afspraak
Bel 077 466 36 13 of 0610887729
Mijn ervaring is dat Annie professioneel en gepassioneerd werkt. Ik voel me op mijn gemak,en het is ontspannend en bovendien gezellig. Annie volgt bijscholingen, weet waar ze over praat en mee bezig is. Kortom elke keer weer een feest om naar toe te gaan.
- Carla, Deurne