Waarom een dermapen behandeling?

Een gezonde en vitale huid ziet er mooi en glanzend uit. Dat komt omdat er een goede barrièrefunctie is, deze wordt gevormd door de bovenste lagen van je huid. De lagen blijven mooi aan elkaar gehecht zitten middels de vetten in de huidlagen.
Langzaam verschuiven de lagen en dat zorgt ervoor dat de oude cellen vervangen worden door nieuwe cellen. ( denk aan rangschikking van dakpannen op je huis)

Maar er zijn allerlei factoren die ervoor kunnen zorgen dat dit proces niet meer natuurlijk en gelijkmatig verloopt.
Denk aan: het verouderen van de huid, UV-schade is teveel zon, acne littekens en littekens in het algemeen, medicijnen, ziekte en vermindering weerstand.

Met de dermapen worden kleine openingen in je huid gemaakt. Deze piepkleine gaatjes brengen een herstelproces op gang, hierbij komen groeifactoren vrij. Verspreiding van fibroblasten en vorming nieuw collageen. Je collageen dat zorgt voor stevigheid van je huid. Je celdeling krijgt een boost, de oude cellen schilferen af en zorgen ervoor dat er versneld nieuwe cellen worden aangemaakt

Resultaat van een dermapen behandeling

je hoornlaag wordt weer zoals deze behoort te zijn, je krijgt verbetering, verdikking en versteviging van je huid. Je huid wordt gezonder en weerbaarder, vermindering van rimpels en poriën minder zichtbaar. Vermindering van diffuse roodheid (vage), vervagen van pigmentvlekken en verbeterde doorbloeding.
Daarom een mooie natuurlijke behandeling om je huid te verjongen, minder rimpels en lijntjes, minder grove poriën. Voor algehele huidverbetering, verminderen acne littekens, littekens in algemeen, zonschade en pigmentvlekken.

Dat doe ik middels een pen met vibrerende kleine steriele naaldjes. Er worden veel piep-kleine gaatjes in de huid gemaakt. Dat voel je wel maar is goed te doen volgens cliënten. Middels deze gaatjes wordt er een herstelproces op gang gebracht.
Er komen groeifactoren vrij die de fibroblasten aanmoedigen om nieuw collageen te maken. En dat collageen dat zorgt juist voor een mooiere compacte huid die steviger is, gladder en de pigmentaties vervaagt. De aanmaak van het nieuwe weefsel is een proces wat gelijkmatig gaat en het speelt zich af onder het zichtbare huidoppervlak.
De huid krijgt zo wie zo een boost afhankelijk van de conditie van je huid, het aantal behandelingen en je skinroutine thuis zal het resultaat bij ieders anders zijn.

Vragen? Ik hoor ze graag en wil jij weten wat de Dermapen behandeling voor jou huid kan betekenen. Bel of mail.

Maak direct een afspraak
Bel 077 466 36 13 of 0610887729
Mijn ervaring is dat Annie professioneel en gepassioneerd werkt. Ik voel me op mijn gemak,en het is ontspannend en bovendien gezellig. Annie volgt bijscholingen, weet waar ze over praat en mee bezig is. Kortom elke keer weer een feest om naar toe te gaan.
- Carla, Deurne