Tijd om te peelen!

Kijk naar buiten, de natuur gaat zich opmaken voor een opknapbeurt en voorbereiden op de herfst en winter.  Mooi om te zien dat je huid zo dicht bij de natuur ligt. Reinigen, voeden, water en beschermen, de natuur als metafoor!Na deze warme periode gaan we oude materialen uit de tuin halen, grond omzetten en  bewateren.Daarna de grond voeden en compost om zo te beschermen tegen de kou en vorst.

Hoe mooi is dat om ook deze processen in je huid terug te zien, ook je huid heeft meer behoefte aan extra verzorging om zich voor te bereiden op de herfst en winter.

Na de zomer, zeker een als deze heeft je huid behoefte aan een grondige reiniging,  omdat de zon de huid op een natuurlijke manier heeft verdikt. Een natuurlijke bescherming van je huid tegen verbranding. Die bovenste laag  mag juist nu verdund worden met een peeling. De extra ballast van hoorncellen verwijderen om de boel goed op te frissen.De doorbloeding extra stimuleren met bindweefselmassage, dan krijg je een betere aan- en afvoer van voedings– en afvalstoffen. Eerst opruimen en dan kun je starten met opbouwen!

In de behandeling kun je extra met diep reinigende behandelingen werken, voor het beste en meteen zichtbaar resultaat.Serums en maskers voeden en hydrateren je huid, geven je huid meer veerkracht en een frisse uitstraling. De dagcrème aangepast aan je huid beschermt je beter tegen verdamping van vocht uit je huid en de specifiek werkstoffen kunnen juist water binden en langer vasthouden. Aangevuld met een zonbescherming.

Benieuw wat de mogelijkheden voor jouw huid zijn, maak een afspraak voor gratis adviesgesprek.

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.