Water, elke cel vaart er wel bij!

Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water en onze aarde bestaat ook ongeveer voor 70 % uit water. Dat geeft aan dat water van essentieel belang is voor levend organisme. Water is een wezenlijk onderdeel van onze cel, weefsels, bloed, spieren enz. Je nieren hebben water nodig om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen en je prestaties zullen onherroepelijk verminderen als je te weinig water tot je neemt.

Te weinig vocht zie je ook terug in de huid, een verstoorde balans. Elke huid- zowel droog gecombineerd, gevoelig, rimpelig alsook een acne huid- kunnen een tekort aan vocht laten zien. Dit heeft invloed op de werking van de huid, met name in de huidfuncties. De huid verliest aan uitstraling en veerkracht.
Water is de basis van het leven en de oplossing.

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk om de vochtbalans van je huid te verbeteren O.a, intensieve gezichtsbehandelingen, die de vochtbalans verbeteren door de opperhuid te bevochtigen met speciale apparatuur.
Ook crèmes, serums en gels aangepast aan je huid en je huidconditie kan je huidbeeld positief verbeteren. Afhankelijk van de lipide laag van je huid kun je de verdamping van vocht uit de huid tegen gaan. Tegelijk met vochtbinders in de crème, serum of gel het vocht uit de huid binden. Dat zijn twee vliegen in een klap die je huid meer veerkracht en uitstraling geven. Meer volume betekent minder plooitjes.

Zie jij je spiegelbeeld en wil je graag meer uitstraling? In een gratis intakegesprek kan ik je hier precies over informeren. Meer uitleg geven over de behandelingen die je huidbeeld verbeteren en wat je anders zou kunnen doen. Denk oa aan minder lang douchen, lauw water gebruiken en de huid deppen

Als huidexpert krijg ik geregeld reviews van tevreden cliënten mij persoonlijk bedanken dat hun huid er mooier uitziet en minder huidproblemen hebben.
Een betere huidconditie, minder huidproblemen, minder plooitjes, meer veerkracht en meer zelfvertrouwen!
Wil je meer weten?

Bel, mail of app me gerust,
Annie

Benieuwd naar jouw
natuurlijke schoonheid?
Maak een afspraak.